DOMOV‎ > ‎

Spletne straniHitro in kakovostno vam izdelamo spletno stranZAKAJ SPLETNA STRANMilijoni ljudi v svetu vsakodnevno uporabljajo internet za komunikacijo, za posel, reklamo, trgovino, ... ali pa preprosto za zabavo.

Internet je postal skoraj nuja v vsakodnevnem življenju in ne predstavlja več luksuza, ampak potrebo, kajti brez njega si življenja v 21. stoletju ne moremo več predstavljati.

Danes imajo tudi mnogi majhni posli priložnost, da tekmujejo z velikimi podjetji prav po zaslugi interneta.


Mi smo tu, da vam pri tem pomagamo, tako da izdelamo za vas internetno stran, glede na vaše trenutne zmožnosti in potrebe. 

S pomočjo spletne strani lahko dosegamo zelo ugodne prodajne rezultate. Spletna predstavitev je lahko prvi stik z bodočimi poslovnimi partnerji in predstavlja osebno izkaznico podjetja.VSE DNI V LETUNa ta način zagotovite, da ste prisotni v svetovni globalni mreži (www) vse dni v letu. Spletna stran je ves čas aktivna in tako vam, kot tudi partnerjem, olajšuje delo. OBLIKOVANJEOblikovanje spletne strani (angl. WEB design) predstavlja oblikovanje internetnih strani z uporabo slik, teksta in programskega jezika HTML, s pomočjo katerega formiramo standardne strani in pridobimo njihovo uporabnost. Ponavadi ta pojem povezujemo z razvojem programov, vendar so to v bistvu dve različne stvari.


Oblikovanje spletnih strani je izdelava predstavitvenih strani, pri čemer se uporablja HTML, CSS, PHP, CMS, Flash Gif, slike in drugi mediji in je v tesni povezavi z razvojem spletnih strani, ki vsebuje tudi konfiguracijo in zaščito strežnikov in pisanje spletnih aplikacij.


Spletno stran si najlažje predstavljamo kot knjigo, posamezna stran je kot stran v knjigi. Prva stran je začetna in predstavlja indeks, ki je običajno pozdravno sporočilo. Vsaki strani odgovarja določen URL (povezave, linki), strani so torej med seboj povezane s 'hiper linkom' in navigacijskim menijem.

Pri oblikovanju spletnih strani sodeluje več disciplin, od informacijskih pa vse do komunikacijskih tehnologij. Slednje dejavnosti razvrstimo kot dela v ozadju (angl. back-end), ki jih običajno ni videti in predstavljajo kode, skripte in druge strežniške komponente. Medtem, ko je za dela v ospredju (angl. front-end) značilno, da je rezultat dela viden - izgled strani, uporabniški vmesnik, grafika, tekst, in avdio.


Grafično oblikovanje je področje, pri katerem je rezultat dejavnosti zaznaven preko naših dveh čutil, vida, če pa vključimo še video, tudi sluha.


Sledimo sedmim merilom za ocenjevanje spletne strani:

> oblikovanje
> vsebina
> pisanje
> uporaba tehnologije
> inovativnost
> interaktivnost
> enostavnost uporabe